
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck foie gras
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
15 portions
Υλικά
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
3.2 g
Θερμίδες
1430.4 kJ /
347.6 kcal
Λιπαρά
35.2 g
Υδατάνθρακες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

French Tradition on your Table
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked spinach and eggs
35 min
Russian beetroot salad
1 h 10 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Vegetable potato salad with chicken
1 h 15 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 h 25 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Spelt and chicken salad
1 h 15 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Potato fritter burgers with spinach
35 min
Lemon grass beef salad
30 min
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9 h 10 min