
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rundsburgers met kaasvulling
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 stuks
Υλικά
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
333 kcal /
1395 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
6 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Burgertijd!
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKipfilet met champignonsaus en aardappelen
1ωρ.
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1ωρ. 10 λεπτ.
Gehaktbrood
1ωρ. 20 λεπτ.
Spaanse risotto
40 λεπτ.
Snelle Thaise kipcurry
40 λεπτ.
Steak au Poivre
20 λεπτ.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 λεπτ.
Chilli con carne
35 λεπτ.
Balletjes in Spaanse saus
55 λεπτ.
Balletjes in tomatensaus
Καμία βαθμολογία
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2ωρ.
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 λεπτ.