Συσκευές & Αξεσουάρ
Middle Eastern eggs
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Spinach filling
-
onions cut into pieces50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves350 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
sumac1 tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Eggs
-
butter for greasing
-
eggs6
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
water500 g
-
toasted pine nuts to garnish10 g
-
sumac to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
544 kJ /
130 kcal
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHerb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Berry and polenta porridge
20min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Creamy yoghurt ice cream
24h 10min
Pickled watermelon rind
1h 30min
Steamed Egg Cups
20min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min
Bircher Muesli
8h 10min
Dairy-free coconut ice cream
Ninguna valoración
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1h 30min
Hot Cross Scones
30min
Nut Bread
1h 20min