Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese Cheese Tarts
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
Tart shells
-
500 g cake flour, plus extra for dustinglow protein flour plus extra for dusting500 g
-
caster sugar120 g
-
salted butter cut in cubes (1 cm)300 g
-
egg (50 g)1
Molten cheese custard
-
cream cheese softened500 g
-
fresh milk60 g
-
caster sugar100 - 130 g
-
whipping cream200 g
-
rum (προαιρετικό πεδίο)10 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
vanilla extract¼ tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
7.8 g
Θερμίδες
1435.1 kJ /
343 kcal
Λιπαρά
23.3 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Υδατάνθρακες
26.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Asian Sweet Pastries
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Cinnamon Rolls
3h
Spooky shortbread fingers
1h 50min
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Ghost meringues
12h 25min
Butter Biscuits
50min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Jam Sandwich Biscuits
2h 15min
Cranberry Orange Scones
30min
Mini Egg Cupcakes
1h
Cookidoo 10th Anniversary cake
4h
Gluten Free Brownies
1h 20min