Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
40 pieces
Υλικά
Kashta cream
-
milk1000 g
-
white bread crust removed, cut into pieces150 g
-
cornstarch100 g
-
blossom water1 tbsp
-
rose water2 tbsp
Pancakes
-
water600 g
-
dried yeast15 g
-
sugar3 tsp
-
flour330 g
-
salt1 tsp
-
baking soda3 tsp
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
sunflower oil10 g
Syrup
-
sugar300 g
-
water100 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
orange blossom water2 tsp
Assembly
-
unsalted pistachio nuts chopped110 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
2.6 g
Θερμίδες
498 kJ /
119 kcal
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
20.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAllergen Free Melted Chocolate
10 λεπτ.
White chocolate and tropical trifle
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2ωρ.
Passionfruit and macadamia truffles
3ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate coated coconut bars
1ωρ. 5 λεπτ.
Passionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Chocoholics
1ωρ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Spitzbuben (Jam Cookies)
1ωρ.
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3ωρ. 45 λεπτ.
Hamantaschen
1ωρ. 55 λεπτ.
Peppermint Chocolate Bark
4ωρ.