Dolcetti al cioccolato e lamponi

Dolcetti al cioccolato e lamponi

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
6 porzioni

Υλικά

La glassa (da realizzare il giorno prima)
  • di gelatina (1,9 g/fogli) e un recipiente d'acqua fredda
    4 fogli
  • di acqua
    175 g
  • di zucchero
    220 g
  • di panna
    125 g
  • di cacao amaro in polvere
    75 g
I biscotti
  • di cioccolato fondente a pezzi
    250 g
  • di burro
    70 g
  • di cialde croccanti, tipo Gavottes® a pezzi
    175 g
La mousse di lamponi
  • di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente d'acqua fredda
    4 foglio
  • di lamponi freschi o surgelati e decongelati
    600 g
  • di agar agar (4 g)
    ½ pacchetto
  • di zucchero
    80 g
  • di panna intera, fredda
    260 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 960 kcal / 4007 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 53 g
Υδατάνθρακες 101 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων