Συσκευές & Αξεσουάρ
Kremalı Mantar Çorbası
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
kültür mantarı ikiye veya dörde bölünmüş400 g
-
su500 - 600 g
-
süt200 g
-
ev yapımı sebze bulyon1 tepeleme tk
-
un50 g
-
tuz½ tk
-
krema50 g
-
taze maydanoz sadece yaprakları4 dal
-
labne (προαιρετικό πεδίο) peynir40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
550 kJ /
132 kcal
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Hızlı ve Lezzetli
17 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarhana (taze sebzeli)
35 λεπτ.
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50 λεπτ.
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 λεπτ.
Bal Kabağı Çorbası
35 λεπτ.
Pırasa ve Patates Çorbası
45 λεπτ.
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 λεπτ.
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 λεπτ.
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 λεπτ.
Sebzeli Levrek Çorbası
40 λεπτ.
Patatesli Ispanak Çorbası
45 λεπτ.
İşkembe Çorbası
1ωρ. 20 λεπτ.
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 λεπτ.