Συσκευές & Αξεσουάρ
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
su oda sıcaklığında1100 g
-
tuz2 ½ tk
-
Osmancık pirinci yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş300 g
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş (2 cm)45 - 50 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1507.3 kJ /
360 kcal
Λιπαρά
10.5 g
Υδατάνθρακες
59.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPorçini Mantarlı Tagliatelle
1ωρ.
Balkabaklı Peynirli Makarna
1ωρ. 15 λεπτ.
Haşlanmış Spagetti
Καμία βαθμολογία
Mantarlı Bolonez Soslu Lazanya
Καμία βαθμολογία
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Καμία βαθμολογία
Bolonez Soslu, Taze Ispanaklı Lazanya
Καμία βαθμολογία
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 λεπτ.
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 λεπτ.
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Καμία βαθμολογία
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 λεπτ.
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 λεπτ.
Vegan Makarna
1ωρ.