Käsekuchen mit Ricotta und Feige

Käsekuchen mit Ricotta und Feige

4.4 69 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
12 Stücke

Υλικά

Mandelboden
  • Butter weich, und etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • Mandeln, geröstet, ungesalzen (siehe Tipp)
    200 g
  • brauner Zucker
    60 g
  • Salz
    1 Prise
Feigenmarmelade
  • Feigen, getrocknet
    100 g
  • Wasser
    100 g
  • Zucker
    80 g
  • Zitronensaft
    10 g
Ricotta-Füllung und Fertigstellung
  • Zucker
    170 g
  • Zitronenschale (à 1 x 4 cm)
    2 Streifen
  • Eier getrennt
    3
  • Butter weich, in Stücken
    170 g
  • Ricotta
    250 g
  • Salz
    1 Prise
  • Mehl
    80 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Zimt, gemahlen zum Bestreuen
    2 EL

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 426 kcal / 1784 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων