 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
臭豆腐蒸墨鱼蛋
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          臭豆腐6 块
- 
          姜2 片
- 
          墨鱼蛋 水里浸泡30分钟,沥干150 克
- 
          剁椒30 克
- 
          豆豉酱 (老干妈)15 克
- 
          生抽 (美极鲜酱油)1 茶匙
- 
          油2 茶匙
- 
          料酒1 茶匙
- 
          水600 克
- 
          葱 切葱花10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        10.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        558 kJ  / 
                        133.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        9.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        3.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    