 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
木耳炒肉片
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          猪里脊肉 切薄片130 克
- 
          料酒1 茶匙
- 
          淀粉1 茶匙
- 
          姜1 片
- 
          油15 克
- 
          黑木耳,干的 泡水2小时沥干,一切二7 个
- 
          葱 切段10 克
- 
          生抽1 汤匙
- 
          醋2 茶匙
- 
          糖1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        10.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        668 kJ  / 
                        159.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        8.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων牛肉烩饭配溏心蛋
1h 5min
晚餐(剁椒鲈鱼、肉末四季豆、拌空心菜、山药红米饭)
Pas d’évaluation
午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)
Pas d’évaluation
晚餐(芦笋蘑菇炒虾仁、蒜泥茄子、枸杞百合莲子粥)
Pas d’évaluation
午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)
Pas d’évaluation
糟溜鱼片TM7
Pas d’évaluation
麻辣串串
40min
白切鸡
Pas d’évaluation
油面筋塞肉
55min
麻婆豆腐
35min
白蟹豆腐煲
Pas d’évaluation
番茄肥牛豆腐煲
Pas d’évaluation
 
                                     
                                    