
Συσκευές & Αξεσουάρ
Meerrettichsuppe
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
frischer Meerrettich geschält, in Stücken40 g
-
Zitronensaft15 g
-
Schalotten halbiert40 g
-
Butter25 g
-
Kartoffeln geschält, in Stücken (2 cm)450 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 TL
-
Wasser750 g
-
Räucherlachs (ca. 150 g)8 Scheiben
-
Grissini-Stangen8
-
Sahne150 g
-
Zucker1 Prise
-
Salz3 Prisen
-
Pfeffer2 Prisen
-
Kresse-Beet abgeschnitten1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
334 kcal /
1400 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
21 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMöhren-Kichererbsen-Suppe
45 Min
Parmesan-Kartoffel-Suppe
40 Min
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3 Std.
Pekingsuppe
45 Min
Kartoffeleintopf
40 Min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1 Std. 20 Min
Champignoncremesuppe
15 Min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 Min
Lasagne-Eintopf
35 Min
Zucchini-Chorizo-Suppe
1 Std.
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35 Min
Zwiebelsuppe
40 Min