
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rinderschmortopf
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
2 Portionen
Υλικά
-
Rindergulasch400 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Öl20 g
-
Möhren längs halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)375 g
-
Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)15 g
-
frische Lorbeerblätter mehrfach eingeschnitten2
-
Thymian abgezupft3 Stängel
-
Wacholderbeeren angedrückt6
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Wasser300 g
-
Balsamico, dunkel2 - 3 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
436 kcal /
1829 kJ
Πρωτεΐνη
42 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMöhren-Kichererbsen-Suppe
45 λεπτ.
Parmesan-Kartoffel-Suppe
40 λεπτ.
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3ωρ.
Pekingsuppe
45 λεπτ.
Kartoffeleintopf
40 λεπτ.
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1ωρ. 20 λεπτ.
Champignoncremesuppe
15 λεπτ.
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 λεπτ.
Lasagne-Eintopf
35 λεπτ.
Zucchini-Chorizo-Suppe
1ωρ.
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35 λεπτ.
Zwiebelsuppe
40 λεπτ.