
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rinderschmortopf
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
2 Portionen
Υλικά
-
Rindergulasch400 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Öl20 g
-
Möhren längs halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)375 g
-
Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)15 g
-
frische Lorbeerblätter mehrfach eingeschnitten2
-
Thymian abgezupft3 Stängel
-
Wacholderbeeren angedrückt6
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Wasser300 g
-
Balsamico, dunkel2 - 3 TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
436 kcal /
1829 kJ
Πρωτεΐνη
42 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνErbsencremesuppe
25 λεπτ.
Zwiebelsuppe
50 λεπτ.
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1ωρ.
Spargel-Rucola-Suppe
40 λεπτ.
Möhren-Fenchel-Eintopf mit Lachs
30 λεπτ.
Kartoffel-Paprika-Suppe
1ωρ.
Eierstich
25 λεπτ.
Möhren-Kichererbsen-Suppe
45 λεπτ.
Kohlrabisuppe
35 λεπτ.
Low Meat Käse-Porree-Suppe
40 λεπτ.
Knoblauchsuppe
30 λεπτ.
Krafteintopf
1ωρ. 45 λεπτ.