Συσκευές & Αξεσουάρ
Rinderschmortopf
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
2 Portionen
Υλικά
-
Rindergulasch400 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Öl20 g
-
Möhren längs halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)375 g
-
Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)15 g
-
frische Lorbeerblätter mehrfach eingeschnitten2
-
Thymian abgezupft3 Stängel
-
Wacholderbeeren angedrückt6
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Wasser300 g
-
Balsamico, dunkel2 - 3 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
42 g
Θερμίδες
1829 kJ /
436 kcal
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLachscremesuppe
20 λεπτ.
Kohlsuppe
45 λεπτ.
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 λεπτ.
Putengulaschsuppe
45 λεπτ.
Orientalische Linsensuppe
30 λεπτ.
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1ωρ.
Möhreneintopf
30 λεπτ.
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1ωρ.
Ritschert
1ωρ.
Blumenkohl-Kichererbsen-Suppe
50 λεπτ.
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1ωρ. 40 λεπτ.
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1ωρ.