Torta di avena con ricotta e crema gianduia

Torta di avena con ricotta e crema gianduia

4.0 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

Impasto avena e cacao
  • 2 uova
  • 100 g di zucchero
  • 100 g di farina di avena
  • 30 g di cacao in polvere
  • 50 g di latte parzialmente scremato
  • 60 g di olio di semi di girasole
Crema alla ricotta
  • 60 g di biscotti secchi
  • 2 uova
  • 200 g di ricotta
  • 125 g di yogurt naturale alla nocciola
  • 30 g di zucchero
  • 5 cucchiaini di crema gianduia
  • cioccolato bianco q.b. per guarnire
  • ribes rosso q.b. per guarnire

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 275 kcal / 1151 kJ
Πρωτεΐνη 6.3 g
Λιπαρά 13.2 g
Υδατάνθρακες 32.8 g
Φυτικές ίνες 1.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων