Torta di avena con ricotta e crema gianduia

Torta di avena con ricotta e crema gianduia

3.9 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

Impasto avena e cacao
  • uova
    2
  • di zucchero
    100 g
  • di farina di avena
    100 g
  • di cacao in polvere
    30 g
  • di latte parzialmente scremato
    50 g
  • di olio di semi di girasole
    60 g
Crema alla ricotta
  • di biscotti secchi
    60 g
  • uova
    2
  • di ricotta
    200 g
  • di yogurt naturale alla nocciola
    125 g
  • di zucchero
    30 g
  • di crema gianduia
    5 cucchiaini
  • cioccolato bianco q.b. per guarnire
  • ribes rosso q.b. per guarnire

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 275 kcal / 1151 kJ
Πρωτεΐνη 6.3 g
Λιπαρά 13.2 g
Υδατάνθρακες 32.8 g
Φυτικές ίνες 1.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων