
Συσκευές & Αξεσουάρ
雞蓉鑲豆腐
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊150 克
-
板豆腐 ,切正方塊(約4公分),將中間挖空500 克
-
蝦仁20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖1 ¼ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
玉米粉1 茶匙
-
青江菜10 片
-
芹菜 ,取莖,切段20 克
-
水 (蒸煮用)500 克
-
蠔油40 克
-
香菜 ,切碎,裝飾用1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
215.3 kcal /
899.8 kJ
Πρωτεΐνη
17.4 g
Λιπαρά
10.6 g
Υδατάνθρακες
12.7 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

好簡單3步驟
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν