雞蓉鑲豆腐

雞蓉鑲豆腐

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 去骨去皮雞腿肉 ,切塊
    150 克
  • 板豆腐 ,切正方塊(約4公分),將中間挖空
    500 克
  • 蝦仁
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 1 ¼ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 玉米粉
    1 茶匙
  • 青江菜
    10 片
  • 芹菜 ,取莖,切段
    20 克
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 蠔油
    40 克
  • 香菜 ,切碎,裝飾用
    1 小撮

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 215.3 kcal / 899.8 kJ
Πρωτεΐνη 17.4 g
Λιπαρά 10.6 g
Υδατάνθρακες 12.7 g
Φυτικές ίνες 0.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων