
Συσκευές & Αξεσουάρ
香菇栗子炒麵
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
嫩薑 ,切絲10 克
-
乾香菇 ,浸泡至軟,切絲 (需留取浸泡香菇的水)5 朵
-
紅蘿蔔 ,去皮、切絲50 克
-
新鮮四季豆 ,切段30 克
-
新鮮黑木耳 ,切粗條30 克
-
糖漬栗子 ,略微拍扁60 克
-
醬油膏10 克
-
烏龍麵 (約200克)1 包
-
高麗菜 ,切絲30 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
134 kcal /
560.3 kJ
Πρωτεΐνη
3.7 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
26.2 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

好簡單3步驟
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν