
Συσκευές & Αξεσουάρ
芝麻花生醬炒青椒雞腿肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油15 克
-
紅蔥頭15 克
-
棒棒腿 ,略微劃刀500 克
-
花生醬25 克
-
白芝麻1 茶匙
-
醬油5 克
-
清酒5 克
-
糖1 茶匙
-
青椒 ,切塊50 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,切段10 克
-
青蔥 ,切絲15 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
257.2 kcal /
1074.9 kJ
Πρωτεΐνη
29.3 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

好簡單3步驟
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν