 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
黄鱼虾仁腐皮卷
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          虾仁 洗净沥干100 克
- 
          小黄鱼 去骨后约150克500 克
- 
          料酒1 茶匙
- 
          盐½ 茶匙
- 
          新鲜冬笋 切丝30 克
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          蛋清1 茶匙
- 
          干腐皮5 张
- 
          蛋 打匀1 颗
- 
          油 依据锅子大小调整,以能浸没过腐皮卷为最佳。500 克
- 
          醋适量
- 
          椒盐适量
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        78.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        8764.3 kJ  / 
                        2094.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        189.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        19.4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    