
Συσκευές & Αξεσουάρ
雪菜肉丝炒春笋
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
猪里脊肉 ,切丝100 克
-
淀粉1 茶匙
-
油20
-
新鲜红辣椒 ,切片1 支
-
雪菜 ,泡水约2小时后冲洗干净,切末250 克
-
油15 克
-
笋 ,切丝120 克
-
盐1 小撮
-
糖½ 茶匙
-
料酒10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
206.3 kcal /
863.3 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
15.7 g
Υδατάνθρακες
3.1 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων晚餐(剁椒鲈鱼、肉末四季豆、拌空心菜、山药红米饭)
Keine Bewertungen
午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)
Keine Bewertungen
晚餐(芦笋蘑菇炒虾仁、蒜泥茄子、枸杞百合莲子粥)
Keine Bewertungen
午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)
Keine Bewertungen
晚餐(鸡肉荞麦凉面、番茄鸡蛋汤)
40 Min
午餐(仔姜牛肉、蒜泥米苋、冬瓜海带蛤蜊汤、燕麦芡实饭)
Keine Bewertungen
晚餐(辣椒鸡肉、胡萝卜拌西兰花、山药菌菇汤、杂粮米饭)
Keine Bewertungen
午餐(麻辣豆腐、干锅花菜、萝卜牛肉汤、玉米饭)
Keine Bewertungen
墨鱼猪肉藕夹
Keine Bewertungen
双色鱼蛋汤
40 Min
宝宝茶碗蒸
30 Min
丝瓜酿肉
Keine Bewertungen