
Συσκευές & Αξεσουάρ
雪菜肉丝炒春笋
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
猪里脊肉 ,切丝100 克
-
淀粉1 茶匙
-
油20
-
新鲜红辣椒 ,切片1 支
-
雪菜 ,泡水约2小时后冲洗干净,切末250 克
-
油15 克
-
笋 ,切丝120 克
-
盐1 小撮
-
糖½ 茶匙
-
料酒10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
206.3 kcal /
863.3 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
15.7 g
Υδατάνθρακες
3.1 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα