 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
雪菜肉丝炒春笋
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          猪里脊肉 切丝100 克
- 
          淀粉1 茶匙
- 
          油20
- 
          新鲜红辣椒 切片1 支
- 
          雪菜 泡水约2小时后冲洗干净,切末250 克
- 
          油15 克
- 
          笋 切丝120 克
- 
          盐1 小撮
- 
          糖½ 茶匙
- 
          料酒10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        863.3 kJ  / 
                        206.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        15.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        7.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        3.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων牛肉烩饭配溏心蛋
1h 5min
晚餐(剁椒鲈鱼、肉末四季豆、拌空心菜、山药红米饭)
Pas d’évaluation
午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)
Pas d’évaluation
晚餐(芦笋蘑菇炒虾仁、蒜泥茄子、枸杞百合莲子粥)
Pas d’évaluation
午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)
Pas d’évaluation
糟溜鱼片TM7
Pas d’évaluation
麻辣串串
40min
白切鸡
Pas d’évaluation
油面筋塞肉
55min
麻婆豆腐
35min
白蟹豆腐煲
Pas d’évaluation
番茄肥牛豆腐煲
Pas d’évaluation
 
                                     
                                    