Συσκευές & Αξεσουάρ
老上海小馄饨
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
虾仁 去除背上的筋200 克
-
肉糜150 克
-
料酒1 茶匙
-
盐 根据个人口味可以调节。1 小撮
-
榨菜 切末,水里浸泡30分钟沥干20 克
-
紫菜5 克
-
鸡高汤800 克
-
虾米1 汤匙
-
馄饨皮 选用小馄饨皮50 张
-
盐 根据个人口味调节1 小撮
-
白胡椒粉适量
-
香菜 切末。10 克
-
葱 切末。10 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
22.9 g
Θερμίδες
1364 kJ /
326 kcal
Λιπαρά
20.6 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα