 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
老上海小馄饨
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          虾仁 去除背上的筋200 克
- 
          肉糜150 克
- 
          料酒1 茶匙
- 
          盐 根据个人口味可以调节。1 小撮
- 
          榨菜 切末,水里浸泡30分钟沥干20 克
- 
          紫菜5 克
- 
          鸡高汤800 克
- 
          虾米1 汤匙
- 
          馄饨皮 选用小馄饨皮50 张
- 
          盐 根据个人口味调节1 小撮
- 
          白胡椒粉适量
- 
          香菜 切末。10 克
- 
          葱 切末。10 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        22.9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1364 kJ  / 
                        326 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        20.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        12 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    