Συσκευές & Αξεσουάρ
核桃酪
Προετοιμασία 24ωρ.
Σύνολο 24ωρ. 25 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
糯米 用冷水浸泡过夜,沥干水分备用50 克
-
红枣 去核浸泡2-3小时,沥干水分85 克
-
水600 克
-
冰糖35 克
-
核桃仁 选用熟的核桃仁40 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 3 人份
Πρωτεΐνη
9.7 g
Θερμίδες
3402 kJ /
813 kcal
Λιπαρά
24.5 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Υδατάνθρακες
136.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα