Συσκευές & Αξεσουάρ
Mandelpudding mit Portweinzwetschken
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
5 Portionen
Υλικά
-
Butter20 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht40 g
-
Mandel, geschält (siehe Tipp)100 g
-
Wasser300 g
-
Maisstärke30 g
-
Schlagobers200 g
-
Salz1 Prise
-
Zwetschken, frisch300 g
-
Zimt, gemahlen¼ TL
-
Portwein, rot60 g
-
Mandelstifte1 EL
-
Kakaopulveretwas
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1635 kJ /
390 kcal
Λιπαρά
30 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Alles Zwetschke
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZabaglione
15 Min
Wiener Kugeln
50 Min
Schoko-Salami
5 Std. 20 Min
Haselnuss-Parfait
6 Std. 30 Min
Veganer Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
9 Std.
Salz-Karamell-Toffees
1 Std. 45 Min
Italienischer Zitronenkuchen
45 Min
Bratäpfel mit Marzipan-Nussfülle und Vanillesauce
45 Min
Springerle
27 Std.
Schoko-Erdnuss-Parfait
9 Std.
Orangen-Schokomousse
8 Std. 15 Min
Karamell-Bonbons
2 Std.