Mascarpone-Apfel-Torte

Mascarpone-Apfel-Torte

4.1 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
16 Stücke

Υλικά

Apfelmischung
  • Apfelsaft
    100 g
  • Äpfel, säuerlich (ca. 750 g), in Würfeln (2 cm)
    5
  • brauner Zucker
    50 g
  • Gelatine
    5 Blätter
  • Wasser zum Einweichen
  • Zitrone unbehandelt, 1 EL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
    1
Boden
  • Mandeln
    150 g
  • Butter in Stücken
    130 g
  • Zucker
    130 g
  • Eier
    3
  • Mehl
    50 g
  • Speisestärke
    50 g
  • Backpulver
    2 gestr. TL
  • Mandellikör (optional)
    10 g
Füllung und Fertigstellung
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    500 g
  • Mascarpone
    500 g
  • brauner Zucker
    100 g
  • Amarettini und etwas mehr zum Verzieren
    140 g

Διατροφή ανά 16 Stücke

Θερμίδες 8490 kcal / 35533 kJ
Πρωτεΐνη 96 g
Λιπαρά 639 g
Υδατάνθρακες 575 g
Φυτικές ίνες 41.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων