
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 Stücke
Υλικά
-
Butter200 g
-
Weizenmehl, universal150 g
-
Weinstein-Backpulver1 TL
-
Mandeln100 g
-
Haselnüsse100 g
-
Zartbitterschokolade (50 % Kakaoanteil) in Stücken200 g
-
Bio-Zitrone Schale dünn abgeschält1
-
Chiliflocken, getrocknet (προαιρετικό πεδίο)1 Prise
-
Zucker100 g
-
Eier6
-
Zimt, gemahlen½ TL
-
Salz1 Prise
-
Kirschen entsteint (siehe Tipp)400 - 500 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
461 kcal /
1930 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
32 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

So genießt Österreich II
73 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSüßer Rhabarber-Auflauf
1 Std.
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2 Std. 30 Min
Prinzen-Cake Pops
5 Std.
Sonntagsgugelhupf
1 Std. 5 Min
Rhabarber-Streuselkuchen
1 Std. 10 Min
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4 Std. 45 Min
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 Min
French Toast mit Melanzanichutney
4 Std. 45 Min
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1 Std.
Oster-Cupcakes
1 Std. 10 Min
Brownies
1 Std.
Apfelherzen am Stiel
1 Std. 20 Min