
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
Dough
-
water200 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting350 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing50 g
Paste
-
dried fennel seeds1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
sun-dried tomatoes in oil drained80 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
93 kcal /
392 kJ
Πρωτεΐνη
2.1 g
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
10.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOrange Dyed Eggs
55 λεπτ.
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1ωρ.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1ωρ.
Turkish Spiced Lamb Bites
1ωρ. 30 λεπτ.
Cranberry and Pistachio Bites
2ωρ. 20 λεπτ.
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12ωρ. 30 λεπτ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Crab Salad on English Muffins
Καμία βαθμολογία
Savoury Apero Stars
40 λεπτ.
Frozen Champagne Jellies
Καμία βαθμολογία
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3ωρ.
Potato, Pea and Onion Samosa
1ωρ. 35 λεπτ.