
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
Dough
-
water200 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting350 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing50 g
Paste
-
dried fennel seeds1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
sun-dried tomatoes in oil drained80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
2.1 g
Θερμίδες
392 kJ /
93 kcal
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
10.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 λεπτ.
Mixed Nut Cereal Bars
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1ωρ. 50 λεπτ.
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1ωρ. 35 λεπτ.
Nacho Gratin
1ωρ.
Beer and Chilli Peanut Clusters
1ωρ. 25 λεπτ.
Satay Turkey Skewers
45 λεπτ.
Black Pudding Scotch Eggs
50 λεπτ.
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 λεπτ.
Carrot Cake Energy Balls
15 λεπτ.
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12ωρ. 30 λεπτ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.