
Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
479 kcal /
2004 kJ
Πρωτεΐνη
18.2 g
Λιπαρά
17.4 g
Υδατάνθρακες
66.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYorkshire Pudding
1ωρ.
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1ωρ. 20 λεπτ.
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1ωρ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Savoury Flapjacks
45 λεπτ.
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2ωρ.
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 λεπτ.
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 λεπτ.
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1ωρ. 30 λεπτ.
Four Cheese Pizza
2ωρ. 35 λεπτ.
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 λεπτ.
Argentinian Chicken Empanadas
3ωρ. 40 λεπτ.