Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
barley maltsugar1 tsp
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
18.2 g
Θερμίδες
2004 kJ /
479 kcal
Λιπαρά
17.4 g
Υδατάνθρακες
66.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4ωρ.
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 λεπτ.
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1ωρ. 45 λεπτ.
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 λεπτ.
Crab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Rainbow Flat Bread
50 λεπτ.
Quick Bread Rolls
45 λεπτ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Creamy Feta Dip
5 λεπτ.
Pizza Mummy
1ωρ. 20 λεπτ.
Oatcakes
1ωρ.
Sausage Rolls
1ωρ. 10 λεπτ.