
Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
479 kcal /
2004 kJ
Πρωτεΐνη
18.2 g
Λιπαρά
17.4 g
Υδατάνθρακες
66.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeeded Protein Crackers
30 λεπτ.
Cheese Biscuits
30 λεπτ.
Gluten-free Pizza Two Ways
2ωρ. 45 λεπτ.
Pizza Diavola
1ωρ. 30 λεπτ.
Mushroom pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 λεπτ.
Vegetable Cheese Muffins
35 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Crab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Quick Bread Rolls
45 λεπτ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Pizza Mummy
1ωρ. 20 λεπτ.