Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
barley maltsugar1 tsp
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
18.2 g
Θερμίδες
2004 kJ /
479 kcal
Λιπαρά
17.4 g
Υδατάνθρακες
66.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYorkshire Pudding
1ωρ.
Quick Bread
50 λεπτ.
Chicken and Sweetcorn Pizza Muffins
1ωρ. 50 λεπτ.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2ωρ.
Full English Breakfast Popover
35 λεπτ.
Hidden Veg Sausage Rolls
3ωρ. 45 λεπτ.
Christmas Dinner Sausage Rolls
1ωρ. 10 λεπτ.
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2ωρ. 10 λεπτ.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12ωρ. 45 λεπτ.
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1ωρ. 10 λεπτ.
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1ωρ. 30 λεπτ.
Pizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.