
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions
Υλικά
Dough
-
water230 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour150 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
sausages uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta cheese well drained180 g
-
San Marzano tomatoes seeds removed, diced (5 mm)100 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
Assembly and Cooking
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
466 kcal /
1950 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
30.5 g
Υδατάνθρακες
39.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYorkshire Pudding
1ωρ.
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1ωρ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Four Cheese Pizza
2ωρ. 35 λεπτ.
Neapolitan Pizza
9ωρ.
Onion Focaccia
3ωρ. 20 λεπτ.
Feta and Herb Muffins
35 λεπτ.
Cheese and Bacon Pastries
35 λεπτ.
Vegetable Waffles
15 λεπτ.
Crab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Rainbow Flat Bread
Καμία βαθμολογία
Creamy Feta Dip
5 λεπτ.