
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions
Υλικά
Dough
-
water230 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour150 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
sausages uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta cheese well drained180 g
-
San Marzano tomatoes seeds removed, diced (5 mm)100 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
Assembly and Cooking
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
466 kcal /
1950 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
30.5 g
Υδατάνθρακες
39.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeeded Protein Crackers
30 λεπτ.
Cheese Biscuits
30 λεπτ.
Gluten-free Pizza Two Ways
2ωρ. 45 λεπτ.
Pizza Diavola
1ωρ. 30 λεπτ.
Mushroom pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 λεπτ.
Vegetable Cheese Muffins
35 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Crab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Quick Bread Rolls
45 λεπτ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Pizza Mummy
1ωρ. 20 λεπτ.