
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions
Υλικά
Dough
-
water230 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour150 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
sausages uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta cheese well drained180 g
-
San Marzano tomatoes seeds removed, diced (5 mm)100 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
Assembly and Cooking
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
466 kcal /
1950 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
30.5 g
Υδατάνθρακες
39.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite Bread
3 Std.
Tomato Basil Chicken Quiche
1 Std.
Sausage Rolls
1 Std. 10 Min
Quick Bread Rolls
45 Min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 Std.
Cheese Scones
20 Min
Seeded Protein Crackers
30 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Cheesy Garlic Breadsticks
1 Std. 30 Min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Salt Cod Fritters
45 Min
Savoury Flapjacks
45 Min