
Συσκευές & Αξεσουάρ
Limoncello-Eisbomben auf Pistazienkeksen
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 45 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Limoncelloeis
-
Schlagobers150 g
-
Vanillezucker (1 EL)10 g
-
Eidotter6
-
Salz1 Prise
-
Zitronenschale gerieben1 EL
-
Zucker45 g
-
Zitronenlikör (z. B. Limoncello)65 g
-
Ricotta135 g
Pistazienkekse
-
Bio-Zitrone1
-
Zucker50 g
-
Vanillezucker (1 TL)5 g
-
Salz1 Prise
-
Dinkelmehl, glatt100 g
-
Pistazien, gesalzen, geschält60 g
-
Olivenöl70 g
-
Natron1 TL
Fertigstellung
-
Feinkristallzucker180 g
-
Eiklar6
-
Salz1 Msp.
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
674 kcal /
2821 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
37 g
Υδατάνθρακες
67 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

GRILLEN
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNo Bake Topfen-Frischkäsetorte mit Erdbeeren
4ωρ. 35 λεπτ.
Himbeer-Butterkeks-Kuchen
2ωρ.
Panna Cotta
5ωρ.
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6ωρ. 30 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Schokoladenmousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Erdbeer-Tiramisu
5ωρ. 30 λεπτ.
Schoko-Vanille-Schnitte
4ωρ.
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2ωρ.
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3ωρ. 40 λεπτ.
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7ωρ.
Mousse au Chocolat
3ωρ.