
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erbsencremesuppe
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Olivenöl3 EL
-
Frühlingszwiebeln (120 g), in feinen Ringen4
-
Erbsen, TK600 g
-
Gemüsefond800 g
-
Sahne200 g
-
Zitrone Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Salz½ TL
-
Chiliflocken¼ TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
255 kcal /
1068 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN - Sonderheft 3/2017
81 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMöhren-Kichererbsen-Suppe
45 λεπτ.
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45 λεπτ.
Pekingsuppe
45 λεπτ.
Gemüse-Nudel-Suppe mit Hackklößchen
1ωρ.
Zwiebelsuppe
1ωρ.
Leberknödel
55 λεπτ.
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35 λεπτ.
Buttermilch-Gemüse-Eintopf
40 λεπτ.
Pilz-Kartoffel-Eintopf
50 λεπτ.
Spinatsuppe mit Wildreis
45 λεπτ.
Minestrone
40 λεπτ.
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
25 λεπτ.