香檳沙巴翁烤生蠔

香檳沙巴翁烤生蠔

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 個

Υλικά

  • 帶殼生蠔 (每顆約100克),刷洗乾淨
    6 顆
  • 奶油
    20 克
  • 香檳酒
    70 克
    70 克 氣泡葡萄酒
  • 蛋黃
    3 顆
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 檸檬汁 ,少許

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 119.5 kcal / 499.7 kJ
Πρωτεΐνη 11.2 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων