Συσκευές & Αξεσουάρ
香檳沙巴翁烤生蠔
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 個
Υλικά
-
帶殼生蠔 (每顆約100克),刷洗乾淨6 顆
-
奶油20 克
-
70 克 氣泡葡萄酒香檳酒70 克
-
蛋黃3 顆
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
檸檬汁 少許
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 個
Πρωτεΐνη
11.2 g
Θερμίδες
499.7 kJ /
119.5 kcal
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
我的中秋派對
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν