
Συσκευές & Αξεσουάρ
香檳沙巴翁烤生蠔
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 個
Υλικά
-
帶殼生蠔 (每顆約100克),刷洗乾淨6 顆
-
奶油20 克
-
香檳酒70 克
-
蛋黃3 顆
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
檸檬汁 ,少許
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
119.5 kcal /
499.7 kJ
Πρωτεΐνη
11.2 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

我的中秋派對
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν