蟹肉米濃湯

蟹肉米濃湯

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    150 克
  • 奶油
    20 克
  • 油浸鯷魚
    15 克
  • 義大利米 (約14-15分烹煮時間)
    40 克
  • 新鮮去殼蟹肉
    200 克
  • 白蘭地
    20 克
  • 80 克
  • 匈牙利甜紅椒粉
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 牛奶
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 鮮奶油
    50 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 213.5 kcal / 892.8 kJ
Πρωτεΐνη 10.5 g
Λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 16.8 g
Φυτικές ίνες 1.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων