
Συσκευές & Αξεσουάρ
蟹肉米濃湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)150 克
-
奶油20 克
-
油浸鯷魚15 克
-
義大利米 (約14-15分烹煮時間)40 克
-
新鮮去殼蟹肉200 克
-
白蘭地20 克
-
水80 克
-
匈牙利甜紅椒粉1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
牛奶300 克
-
鹽½ 茶匙
-
鮮奶油50 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
213.5 kcal /
892.8 kJ
Πρωτεΐνη
10.5 g
Λιπαρά
12.5 g
Υδατάνθρακες
16.8 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

愛上風味濃湯
12 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν