Συσκευές & Αξεσουάρ
野菇濃湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
橄欖油10 克
-
蘑菇 切塊50 克
-
杏鮑菇 切塊50 克
-
新鮮香菇 切塊50 克
-
馬鈴薯 切塊150 克
-
700 克 高湯, (雞高湯或蔬菜高湯)水700 克
-
鹽¼ 小撮
-
黑胡椒粉¼ 小撮
-
鮮奶油 依個人口味調整30 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
2.2 g
Θερμίδες
269 kJ /
64 kcal
Λιπαρά
2.1 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Υδατάνθρακες
9.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Jennifer派對料理
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
小美入門
15 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν