Συσκευές & Αξεσουάρ
韓式嫩豆腐鍋
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
蔥 切蔥花15 克
-
油15 克
-
豬絞肉100 克
-
韓國辣椒醬25 克
-
醬油20 克
-
蠔油15 克
-
糖1 小撮
-
水700 克
-
櫛瓜 切片100 克
-
金針菇 切除根部,剝散1 包
-
嫩豆腐 用湯匙挖成不規則形狀300 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨250 克
-
新鮮蚵仔 瀝乾120 克
-
蔥 切蔥花
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
974.1 mg
Πρωτεΐνη
24 g
Θερμίδες
1050 kJ /
251 kcal
Λιπαρά
13.8 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Υδατάνθρακες
9.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
通向世界的窗口
30 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν