韓式嫩豆腐鍋

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    10 克
  • 切蔥花
    15 克
  • 15 克
  • 豬絞肉
    100 克
  • 韓國辣椒醬
    25 克
  • 醬油
    20 克
  • 蠔油
    15 克
  • 1 小撮
  • 700 克
  • 櫛瓜 切片
    100 克
  • 金針菇 切除根部,剝散
    1 包
  • 嫩豆腐 用湯匙挖成不規則形狀
    300 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    250 克
  • 新鮮蚵仔 瀝乾
    120 克
  • 切蔥花

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 974.1 mg
Πρωτεΐνη 24 g
Θερμίδες 1050 kJ / 251 kcal
Λιπαρά 13.8 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.6 g
Υδατάνθρακες 9.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων