Συσκευές & Αξεσουάρ
竹筍蛤蜊雞湯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
水2500 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 (仿土雞),切段600 克
-
新鮮竹筍 綠竹筍,切滾刀塊,約 2 支280 克
-
嫩薑 切片5 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
-
鹽 依照人口味調整½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
595.3 mg
Πρωτεΐνη
23.8 g
Θερμίδες
1078.1 kJ /
257.7 kcal
Λιπαρά
16.5 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν