
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
3 słoiki
Υλικά
-
500 g czerwonych porzeczek, świeżych
-
200 g jabłek, kwaśnych obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
350 g cukru żelującego 2:1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 słoik
Θερμίδες
1038 kcal /
4352 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
247 g
Φυτικές ίνες
7.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DŻEMY I MARMOLADY
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPowidła śliwkowe
2ωρ.
Powidła śliwkowo-czekoladowe
1ωρ. 30 λεπτ.
Sos jabłkowy
20 λεπτ.
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 λεπτ.
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 λεπτ.
Dżem mirabelkowy z wanilią
35 λεπτ.
Dżem borówkowy
45 λεπτ.
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 λεπτ.
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 λεπτ.
Dżem z kiwi i mleczka kokosowego
15 λεπτ.
Masło czekoladowe
40 λεπτ.
Szybka konfitura z cytrusów
1ωρ. 30 λεπτ.