
Συσκευές & Αξεσουάρ
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
20 porcji
Υλικά
-
300 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
150 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
160 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
300 g masła w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
14 mg
Πρωτεΐνη
2.1 g
Θερμίδες
1119.9 kJ /
267.7 kcal
Λιπαρά
23.9 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.7 g
Υδατάνθρακες
11.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

PYSZNE TORTY II
24 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOwoce pod kruszonką z kremem angielskim
1 Std. 10 Min
Dżem z jabłek i winogron
45 Min
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1 Std. 10 Min
Twarożek orzechowy z miodem
10 Min
Krem kokosowo-czekoladowy
15 Min
Truskawkowy sos winegret
5 Min
Pasta pistacjowa (100%)
20 Min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30 Min
Krem pistacjowy do tortów
6 Std. 15 Min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 Min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 Std.
Krem klementynkowy (clementine curd)
30 Min