Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów

Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów

4.9 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
20 porcji

Υλικά

  • gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
    300 g
    300 g czekolady deserowej, pokrojonej na kawałki
  • mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
    150 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    160 g
  • masła w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki
    300 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 267.7 kcal / 1119.9 kJ
Πρωτεΐνη 2.1 g
Λιπαρά 23.9 g
Υδατάνθρακες 11.9 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.7 g
Νάτριο 14 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων