
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bifteki mit pikantem Tomatendip
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
11 Stück
Υλικά
-
Zwiebel halbiert3
-
Knoblauchzehe1
-
Hackfleisch, gemischt500 g
-
Ei1
-
Paniermehl30 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Feta in Streifen (ca. 7 x 1 cm)200 g
-
rote Paprika in Stücken60 g
-
rote Chilischote, frisch halbiert, entkernt1
-
Cherry-Tomaten250 g
-
Tomatenmark20 g
-
Zucker50 g
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
schwarze Senfkörner1 TL
-
Speisestärke15 g
-
Weißweinessig35 g
-
Öl zum Braten
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
924 kJ /
220 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Υδατάνθρακες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEiersalat mit Putenbrust
45 min
Würstchen im Schlafrock
2 godz.
Tschebureki
1 godz. 20 min
Powerriegel
35 min
Brainpower-Muffins
30 min
Koffein-Energy-Balls
1 godz. 20 min
Asiatischer Gurkensalat mit geräucherter Entenbrust
10 min
Koriander-Falafeln
40 min
Wan Tans mit Chilisauce
50 min
Hafer-Cashew-Riegel
1 godz.
Frozen-Yoghurt-Bites
6 godz. 10 min
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2 godz.