Funghi ripieni di feta e spinaci

Funghi ripieni di feta e spinaci

4.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
    50 g
  • di pane raffermo a pezzi
    2 fette
  • di foglie di spinaci freschi
    200 g
  • di scorza di limone senza la parte bianca (1 cm x 5 cm)
    2 pezzi
  • di cipolla marrone a metà
    120 g
  • di bacon affumicato a pezzi
    140 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di pinoli tostati
    2 cucchiai
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di feta vaccina a pezzi (1 cm)
    180 g
  • funghi portobello freschi senza i gambi
    6 - 8
  • crostini tostati di pane bianco q.b. per servire

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 227 kcal / 953 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων