
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tiramisu
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Zucker180 g
-
Espresso, aufgebrüht heiß150 g
-
Eiweiß (Kl. M)3
-
Salz1 Prise
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Eigelb (Kl. M)5
-
Zitronensaft20 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
weiße Gelatine3 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Mascarpone200 g
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)4 EL
-
Löffelbiskuits24
-
Kakao2 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
399 kcal /
1673 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPanna Cotta
5h
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6h 30min
Tiramisu
5h 20min
Schokoladenmousse
3h 20min
Erdbeer-Tiramisu
5h 30min
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2h
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7h
Mousse au Chocolat
3h
Herrencreme
4h 15min
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45min
Crème brûlée
2h 30min
Himbeer-Crunch-Creme
1h 10min