
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tiramisu
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Zucker180 g
-
Espresso, aufgebrüht heiß150 g
-
Eiweiß (Kl. M)3
-
Salz1 Prise
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Eigelb (Kl. M)5
-
Zitronensaft20 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
weiße Gelatine3 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Mascarpone200 g
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)4 EL
-
Löffelbiskuits24
-
Kakao2 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1673 kJ /
399 kcal
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCookie-Mascarpone-Dessert mit Weintrauben
30 λεπτ.
Himbeer-Crunch-Creme
1ωρ. 10 λεπτ.
Churros
45 λεπτ.
Beeren-Crumble mit Tonkabohne
55 λεπτ.
Schokoladen-Macarons
26ωρ.
Ofen-Berliner
6ωρ.
Marinierter Obstsalat
20 λεπτ.
Himbeersauce
10 λεπτ.
Erdbeer-Tiramisu
3ωρ.
Käsekuchen im Glas
4ωρ.
Bananen Schichtdessert
15 λεπτ.
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50 λεπτ.