Συσκευές & Αξεσουάρ
Tiramisu
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Zucker180 g
-
Espresso, aufgebrüht heiß150 g
-
Eiweiß (Kl. M)3
-
Salz1 Prise
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Eigelb (Kl. M)5
-
Zitronensaft20 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
weiße Gelatine3 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Mascarpone200 g
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)4 EL
-
Löffelbiskuits24
-
Kakao2 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1673 kJ /
399 kcal
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalzkaramell-Cheesecakes
2ωρ.
Panna Cotta
5ωρ.
Franzbrötchen-Auflauf
40 λεπτ.
Stollen-Tiramisu
2ωρ. 20 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Solero-Dessert
30 λεπτ.
Himbeersauce
10 λεπτ.
Rumtrüffel
30 λεπτ.
Kaffeetrüffel
30 λεπτ.
Zimt-Weihnachtstorte
8ωρ. 20 λεπτ.
Himbeer-Cheesecake mit weißer Schokolade
6ωρ. 30 λεπτ.
Bratapfel-Tiramisu
2ωρ. 45 λεπτ.