
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schokoladen-Whiskey-Parfait
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Öl zum Einfetten
-
kandierter Ingwer20 g
-
Macadamianüsse, geröstet, gesalzen50 g
-
Zartbitterkuvertüre in Stücken300 g
-
weiße Gelatine2 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Zucker200 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
Eigelb (Kl. M)5
-
Whisky100 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Brombeeren500 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
597 kcal /
2503 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
57 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPflaumenkompott
20 Min
Schokoladen-Macarons
26 Std.
Veganer Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
9 Std.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Schnelle Apfel-Trauben-Ballen
40 Min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Blaubeer-Cheesecake-Eis
14 Std. 45 Min
Schwäbische Pfitzauf
40 Min
Schokoladeneis
12 Std.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1 Std. 10 Min
Sardische Joghurtcreme
9 Std.
Karamellkeks-Pudding
20 Min