
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kıymalı Kabak Graten
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)4 adet
-
sıcak su¾ su bardağı
-
taze kaşar parçalara bölünmüş (2 cm)100 g
-
sarımsak2 diş
-
soğan ikiye bölünmüş80 g
-
yeşil dolmalık biber parçalara bölünmüş (3 cm)55 g
-
domates salçası25 g
-
riviera zeytinyağı40 g
-
dana kıyma400 g
-
tuz1 ½ tk
-
toz karabiber ekstra 1 tutam karabiber¼ tk
-
pul biber damak tadına göre¼ tk
-
dereotu yaprağı ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu5 g
-
maydanoz sadece yaprakları, ince doğranmış5 g
-
un60 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş50 g
-
süt400 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
613.5 kcal /
2556.4 kJ
Πρωτεΐνη
32.4 g
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Köfteler
1ωρ. 10 λεπτ.
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1ωρ.
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1ωρ. 25 λεπτ.
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1ωρ. 10 λεπτ.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1ωρ. 5 λεπτ.
Biberli Bonfile Küpleri
30 λεπτ.
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 λεπτ.
Kuzu Gerdan Yahni
1ωρ. 45 λεπτ.
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
Καμία βαθμολογία
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3ωρ. 10 λεπτ.
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Καμία βαθμολογία
Kuzu Pirzola, Ratatuy, Fasulye ve Patates Graten
Καμία βαθμολογία