
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bollos dulces de espelta con fruta seca
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
12 porciones
Υλικά
-
200 g de granos de espelta
-
150 g de fruta deshidratada, p.ej. higos, chabacanos, ciruelas
-
270 g de leche
-
40 g de levadura prensada fresca
-
40 g de miel
-
200 g de harina
-
20 g de aceite de oliva
-
1 ½ cucharadita de sal
-
50 g de pasas
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porción
Θερμίδες
199 kcal /
834 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
36 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Buenos días
10 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPan para hamburguesa
3ωρ. 20 λεπτ.
Pan blanco
1ωρ. 40 λεπτ.
Pan pita
1ωρ. 40 λεπτ.
Grilled-cheese sandwich y sopa de jitomate
25 λεπτ.
Pan de caja
2ωρ. 30 λεπτ.
Cubiletes de queso
1ωρ.
Pan de caja integral
1ωρ. 10 λεπτ.
Pan sin gluten
1ωρ. 40 λεπτ.
Cocas de Valldemossa
1ωρ. 50 λεπτ.
Pan de caja con semillas de amapola
2ωρ. 10 λεπτ.
Bagels
2ωρ.
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14ωρ.