豆豉蒸魚

豆豉蒸魚

4.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 新鮮鯧魚 ,魚身兩面各劃上三刀
    400 克
  • ,切片
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 豆豉醬 (自製)
    60 克
  • 500 克
  • 新鮮香菜 ,切碎
    30 克
  • 蒜頭 ,切碎
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
    10 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 284.4 kcal / 1188.8 kJ
Πρωτεΐνη 20.8 g
Λιπαρά 18.3 g
Υδατάνθρακες 7.8 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 57.9 g
Νάτριο 985.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων