Συσκευές & Αξεσουάρ
烤鮭魚佐葡柚藜麥飯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
無鹽烤杏仁20 克
-
洋蔥50 克
-
橄欖油 plus 2 tsp and extra for greasing40 克
-
藜麥 ,以清水沖洗後瀝乾120 克
-
蔬菜高湯400 克
-
新鮮鮭魚片、去皮 ,分切成 2 塊500 克
-
蜂蜜1 大匙
-
黃芥末醬1 ½ 大匙
-
葡萄柚 (任一種類) ,(約 2 顆)250 克
-
去核橄欖 (任一種類)60 克
-
新鮮薄荷葉6 片 (葉片)
-
蘋果醋25 克
-
菲達乳酪50 克
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
1096 mg
Πρωτεΐνη
67.4 g
Θερμίδες
5043.2 kJ /
1205.4 kcal
Λιπαρά
76 g
Φυτικές ίνες
10.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.9 g
Υδατάνθρακες
61.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

餐桌上的保養術
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν