烤鮭魚佐葡柚藜麥飯

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 無鹽烤杏仁
    20 克
  • 洋蔥
    50 克
  • 橄欖油 plus 2 tsp and extra for greasing
    40 克
  • 藜麥 ,以清水沖洗後瀝乾
    120 克
  • 蔬菜高湯
    400 克
  • 新鮮鮭魚片、去皮 ,分切成 2 塊
    500 克
  • 蜂蜜
    1 大匙
  • 黃芥末醬
    1 ½ 大匙
  • 葡萄柚 (任一種類) ,(約 2 顆)
    250 克
  • 去核橄欖 (任一種類)
    60 克
  • 新鮮薄荷葉
    6 片 (葉片)
  • 蘋果醋
    25 克
  • 菲達乳酪
    50 克

Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 1096 mg
Πρωτεΐνη 67.4 g
Θερμίδες 5043.2 kJ / 1205.4 kcal
Λιπαρά 76 g
Φυτικές ίνες 10.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.9 g
Υδατάνθρακες 61.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων