Συσκευές & Αξεσουάρ
Honigmousse
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Gelatine8 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Lindenhonig und etwas mehr zum Beträufeln140 g
-
Quark, 20% Fett500 g
-
Orangenschale unbehandelt, dünn abgerieben¼ TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1214 kJ /
290 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
0 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
THERMOMIX® Magazin 5/2018
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWiener Kugeln
50 Min
Schwäbische Pfitzauf
40 Min
Pflaumeneis
9 Std.
Orientalische Pralinen
30 Min
Christstollenparfait
8 Std. 30 Min
Champagner-Granita mit Himbeeren
13 Std.
Salzkaramell-Cheesecakes
2 Std.
Chai-Latte-Trüffel
2 Std. 50 Min
Quarkpfannkuchen
35 Min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3 Std.
Schoko-Minz-Trüffel
1 Std. 30 Min
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8 Std. 20 Min