
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Milch80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Eigelb3
-
Sahne200 g
-
Kokoslikör (z.B. Batida de Coco)80 g
-
Zucker70 g
-
Wasser heiß, zum Garen
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben50 g
-
Zitronensaft20 g
-
Rohrzucker zum Bestreuen6 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
221 kcal /
926 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 5/2018
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPanna Cotta
5 godz.
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6 godz. 30 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Erdbeer-Tiramisu
5 godz. 30 min
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2 godz.
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 godz.
Mousse au Chocolat
3 godz.
Herrencreme
4 godz. 15 min
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Himbeer-Crunch-Creme
1 godz. 10 min