
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Milch80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Eigelb3
-
Sahne200 g
-
Kokoslikör (z.B. Batida de Coco)80 g
-
Zucker70 g
-
Wasser heiß, zum Garen
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben50 g
-
Zitronensaft20 g
-
Rohrzucker zum Bestreuen6 EL
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
221 kcal /
926 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 5/2018
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeganer Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
9sa
Sardische Joghurtcreme
9sa
Schwäbische Pfitzauf
40 dk
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1sa 10 dk
Pflaumenkompott
20 dk
Gewürz-Milchreis
55 dk
Ananas-Carrot-Cake
2sa
Mascarpone-Creme mit Knusperstangen
45 dk
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30 dk
Eierlikör-Eistorte mit Mandelboden
6sa 30 dk
Mango-Joghurt-Eis
12sa
Möhren-Halwa
40 dk