
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bolo podre de Castro Daire
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
800 g
Υλικά
-
azeite80 g
-
manteiga25 g
-
açúcar90 g
-
sal1 c. chá de
-
ovos4
-
fermento de padeiro fresco20 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar500 g
-
canela em pó1 c. chá de
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 g
Νάτριο
328 mg
Πρωτεΐνη
11.6 g
Θερμίδες
1770.7 kJ /
423.2 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Υδατάνθρακες
58 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Bimby® À Portuguesa Com Certeza
100 Συνταγές
Πορτογαλία
Πορτογαλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolachas com doce
1 Std. 30 Min
Queijadas de Sintra
2 Std. 40 Min
Esses de Peniche
9 Std.
Doce branco e doce amarelo da romaria
1 Std.
Speculoos (Bolacha flamenga)
1 Std. 10 Min
Bolo de massa folhada com chocolate e avelã
45 Min
Queques de amêndoa
1 Std.
Bolo de amêndoa e gila
1 Std. 40 Min
Donuts holes
2 Std. 5 Min
Travesseiros de Sintra
55 Min
Bolachas de Halloween
4 Std. 14 Min
Pãezinhos divertidos
2 Std.