
Συσκευές & Αξεσουάρ
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porties
Υλικά
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
1336 kcal /
5990 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
75 g
Υδατάνθρακες
158 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Samen thuis genieten
11 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFruit ijs
5 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2ωρ. 10 λεπτ.
Chocoladeroomijs
12ωρ.
Sabayon met sinaasappellikeur
15 λεπτ.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2ωρ.
Appels met cidersabayon
Καμία βαθμολογία
Snel vruchtenijs
10 λεπτ.
Koffiedessert
15 λεπτ.
Citroensorbet met schuimwijn
10 λεπτ.