Συσκευές & Αξεσουάρ
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
8 porties
Υλικά
Deeg
-
zout2 tl
-
fijne suiker1 ½ tl
-
melk2 el
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld15 g
-
water warm1 el
-
bloem50 g
-
bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
ongezouten boter op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)200 g
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)60 g
-
mozzarella50 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie1 el
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (2 cm)200 g
-
venkel in dunne schijfjes100 g
-
snijbiet in stukken (2 cm)200 g
-
verse dille (προαιρετικό πεδίο) fijn gehakt1 el
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
water200 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Samenstelling
-
bloem om te bestrooien
-
verse geitenkaas verkruimeld80 g
-
ei1
-
melk1 el
-
zonnebloempitten2 - 3 el
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
2.2 g
Θερμίδες
328.5 kJ /
78.5 kcal
Λιπαρά
5.6 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Υδατάνθρακες
4.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Ontvangen & genieten
9 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKip tikka masala
1ωρ. 10 λεπτ.
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Καμία βαθμολογία
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1ωρ. 5 λεπτ.
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1ωρ. 20 λεπτ.
Risottata met kip en champignons
40 λεπτ.
Butter Chicken
1ωρ.
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50 λεπτ.
XXL kip pastei
1ωρ. 55 λεπτ.
Steak au Poivre
20 λεπτ.
Koreaanse Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Καμία βαθμολογία
Pulled Pork
Καμία βαθμολογία