
Συσκευές & Αξεσουάρ
甜豆雞肉蒸餃
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 個
Υλικά
蒸餃皮
-
水75 克
-
地瓜 ,去皮,切塊(約2公分)25 克
-
中筋麵粉85 克
-
鹽¼ 茶匙
-
太白粉 ,少許
雞肉餡
-
薑10 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)60 克
-
雞胸肉 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘200 克
-
新鮮甜豌豆 ,切小段(約0.5公分)60 克
-
香油5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
甜豆雞肉蒸餃
-
水500 克
Διατροφή ανά 1 個
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
211.1 kJ /
50.5 kcal
Λιπαρά
1.2 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Υδατάνθρακες
5.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

運動後補給
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν